Friday, March 26, 2010

rabbit..rabbit...







alkisahnyer...dua minggu yang lepas...aku g umah pakcik aku kat sek9...dia ada bela rabbit..2 ekor...lengkap..jantan and betina...dari besar tapak tangan...sampaila ke besar pinggan nasi..dia bela...



anak anak aku suka tol tengok rabbit tu...sampai tak mau balik...pastu pakcik aku tu offer...nak jaga amik la rabbit tu..bawak balik umah..anak anak aku melompat suka...puas aku pujuk supaya tak bawak balik rabbit tu..bukan apa..aku tak suka...geli tengok taik dia yang bulat bulat tu...



melekat anak aku kat sangkar rabbit tu..tak mau lepas..geram aku...at last..aku bwak balik jugak...risau aku ..anak anak aku nie selalunyer hangat hangat taik ayam jer...memula suka la..sok lusa..kang diorg buli rabbit tu...tak ker penderaan haiwan namanya...



pakcik aku siap bekalkan makanan dan minuman utk rabbit tu....huhuhu..on the way nak balik umah pon rabbit tu berak..taik bulat bulat..DALAM kereta tau...huhuhuh..fenin aku ....



anak anak aku siap namakan rabbit tu..."KIKO"....



first day rabbit tu ngan family aku...anak anak aku tak mau tido malam tau....



asyik nak tengok rabbit...



aku nak tutup pintu pun diorg tak kasi..."cian rabbit tu mama..tido sorang sorang kat luar"...anak aku si aiman cakap...



gambar rabbit ni aku amik dari google..nanti ada masa aku upload gambar sebenar yer...



No comments:

Post a Comment

Post a Comment